Rask levering! God kundeservice, vi hjelper deg gjerne!

Om oss

Emerense AS holder til i Siljan som er et lite plass i fylket Vestfold Telemark. Det er lett å finne komme innom. Kun 1 time fra Drammen, 40 minutter fra Larvik, 30 minutter fra Porsgrunn og 15 minutter fra Skien.

Vi har god parkering rett på utsiden om du skulle velge å komme innom visningsrommet, og vi har åpent når det passer for deg. Ønsker du en kunde kveld med venninner order vi dette  for deg.

Emerense AS ønsker å være din leverandør av kvalitetsprodukter. Nå er vi endelig på nett med ny nettbutikk og selv om det har tatt sin tid, håper vi du vil finne masse spennende og gode produkter her etter som vi fyller på med godbiter gjennom våren.

Vi vil gjøre alt for å gi deg en god service og produkter som gjør at du ønsker å besøke oss igjen.

Tenker du hvorfor alle ulike muligheten i en butikk?

Jo nå skal du høre. Grynderen bak Emerense er vokst opp mellom blandt annet undertøyshyller, lekre selskapskjoler og garnhyller. Ja og slik må det jo bli litt ulike intresser av.

Vi har fokus på Norske og Skandinavisk design. Her er det mye flott å vise frem. Vi har også et eget merke og design; Design by Emerense.

Galleri Emerense selger Art by Emerense og kunst av andre kunstnerer i kommisjon. Vi har også utsillinger i lokalene våre.

Vi håper du vil finne det spennende å klikke gjennom nettsiden og la deg gjerne friste til en hyggelig handel.

Fortell gjerne om butikken til familie og venner også <3

VELKOMMEN<3
Copyright © 2021 Emerense AS
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down