Rask levering! God kundeservice, vi hjelper deg gjerne!

Liten Hinza Veske Tradisjonell Plast Mint

kr 230

Liten Hinza Veske Tradisjonell Plast Mint

Tomt på lager

Fri frakt på ordrer over kr 1.500,-
Rask levering!
God kundeservice, vi hjelper deg gjerne!

Beskrivelse

Liten Hinza Veske Tradisjonell Plast Mint
Om Hinza-vesken
Den svenske stilige designet fra 1950-tallet i kombinasjon med god brukervennlighet gjør Hinza-vesker utrolig populære over hele verden.

Hinza-vesken er perfekte shoppingposer å ta med til butikken for å pakke varer i. Vesken er laget av slitesterk plast og kan derfor lett rengjøres for bruk igjen og igjen.

Hinza-vesken er også gode strandposer og piknikkurver. De mindre Hinza-vesken passer godt i sykkelkurven eller ved føttene i passasjersete i bilen for oppbevaring av alt du trenger å en biltur.

I hjemmet blir Hinza-vesker fargerike interiørdetaljer når de brukes til lagring av for eksempel magasinmagasiner, leker eller andre løse gjenstander.

En Hinza-veske er den ultimate hverdagsvesken. Den er holdbar, stabil og holder mer enn du tror. Med en innerveske eller overtrekk som tilbehør blir vesken enda mer nyttig. De mange fargene og de to størrelsene gjør at alle kan finne sin favoritt.

Hinza-veskene, den tradisjonelle, er laget av polyetylenplast. Green Plastic-varianten er laget av såkalt grønn polyetylenplast, en bioplast der sukkerrør har blitt brukt som råvare i stedet for olje.

Hinza-veskene produseres i Sverige i Hillerstorp. Fabrikken er sertifisert i kvalitet og miljø i henhold til ISO-9001 og ISO-14001.

Stor veske Høyde med håndtak: 42 cm. Høyde uten håndtak: 25 cm. Lengde: 44 cm. Bredde: 18 cm. Rommer: 15 liter Maks vekt: 15 kg.

Liten pose Høyde med håndtak: 38,5 cm. Høyde uten håndtak: 22 cm. Lengde: 32 cm. Bredde: 15 cm. Rommer: 7,5 liter Maks vekt: 10 kg.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Liten Hinza Veske Tradisjonell Plast Mint”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det kan hende du også liker

-53%

kr 699Kjøp

-56%

kr 799Kjøp

-56%

kr 400Velg alternativ

-65%

kr 600Kjøp

-14%

kr 600Kjøp

-55%

kr 899Velg alternativ

-14%

kr 600Kjøp

1 2 3 21
Copyright © 2021 Emerense AS
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down