Rask levering! God kundeservice, vi hjelper deg gjerne!

Prym Kurs sekk med Innhold

kr 500

-58%
Praktisk ned til minste detalj. Den perfekte følgesvennen for neste hobby

1 på lager

Fri frakt på ordrer over kr 1.500,-
Rask levering!
God kundeservice, vi hjelper deg gjerne!

Beskrivelse

Prym kurssekk med innhold ( rund beholder og boks med 9 rom, resten er ikke med  ;))

Sekk:

Den perfekte følgesvennen til neste verksted - med lager & reise -ryggsekken kan ingenting være enklere enn å ta med alt ditt tilbehør.

Den er produsert til ekstremt høye standarder og den godt polstrede ryggen gjør den ekstremt behagelig å bære. Favorite Friends-ryggsekken er den perfekte partneren for lagerboksen med 9 seksjoner og Donuts-stabelbokser. De er små nok til å passe lett i de indre rommene som er designet for dem. Nødvendig tilbehør kan enkelt transporteres til neste verksted, og neste møte vil være desto morsommere. På innsiden av sekken er det enda mer praktiske detaljer: 5 innerlommer, 1 stor polstret lomme, 1 liten lomme med glidelås, 4 fleksible løkker for å holde penner, saks osv. Trygt. Den ekstra polstrede lommen er også ideell til å bære en bærbar PC; den er godt beskyttet av tilstrekkelig polstring og er sikret med en krok og løkkefeste. Som et ekstra pluss er det på baksiden av sekken en slitesterk sløyfe for å feste den til et vognhåndtak. På denne måten kan du også feste sekken til en symaskinvogn.

Rund beholder:

Praktisk ned til minste detalj: Doughnuts stabelbokser holder det lille sytilbehøret ditt ryddig. De enkelte smultringene har hver fem rom for små varer, fra trykkfester, øye, nagler til spoler. Disse boksene er gjennomsiktige for en rask visning og likevel fargerike, og gjør lagring spesielt enkel og oversiktlig. For å oppbevare tingene dine trygt, åpnes og lukkes boksene med en solid plastlås. Stabelkassene kan enkelt bæres av et lite håndtak. Doughnuts stabelboksen er den perfekte følgesvennen til Prym Favorite Friends-ryggsekken og er liten nok til å passe komfortabelt i det indre rommet designet for den. Nå er det enkelt å ta med tilbehør du trenger til neste verksted, og neste møte blir desto morsommere.

Boks med 9 rom: Optimal plass for sytilbehør og mye mer.

Den inneholder ni esker laget av gjennomsiktig plast av høy kvalitet med avtakbare lokk i plomme. Boxene på 8,5 x 6 x 11 cm kan lukkes sikkert i begge korte ender, og syutstyret ditt lagres trygt. Den lille størrelsen gjør den ideell for å passe inn i innerrommet designet for den. På denne måten kan du ta med det nødvendige tilbehør til neste verksted, og neste møte blir desto morsommere.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Prym Kurs sekk med Innhold”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det kan hende du også liker

-86%

kr 100Kjøp

-53%

kr 699Kjøp

-56%

kr 799Kjøp

-67%

kr 299Velg alternativ

-71%

kr 499Kjøp

-57%

kr 300Kjøp

-55%

kr 899Velg alternativ

1 2 3 33
Copyright © 2021 Emerense AS
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down